• Home
  • La nostra escola

La nostra escola

L'escola Cor de Músic, situada a Castelldefels, està regentada per l'empresa Montse i Marga SLL.

 

Empresa fundada al 1999, imparteix classes d’estudis reglats per poder accedir al Conservatori. També té una important tasca seguint una línia més lúdica de la educació musical, per tal d’apropar la música a tothom.

L'any 2000 va ser guardonada amb el Primer Premi Delta, a la millor iniciativa empresarial i per la seva manera innovadora d'entendre els ensenyaments musicals. 

Des d'aleshores el nostre primer objectiu ha estat fer arribar la música a tothom, grans i petits, fent que els nostres alumnes gaudeixin de la música sense oblidar la qualitat de l’ensenyament.

Som la única escola autoritzada de Catalunya del sistema Yamaha: aquest és un sistema pedagògic a nivell internacional, que desenvolupa l’educació musical per nens i adults amb tot tipus d’instruments.

El nostre tracte personalitzat i la gran experiència de l’equip directiu i l’equip docent, permet mantenir un nivell de confiança i satisfacció vers el nostre centre.

 

L'EQUIP DOCENT

El nostre equip docent està format per professionals amb titulacions superiors en les seves especialitats i en el Sistema Musical Yamaha. Amb una experiència de més de 30 anys en el camp docent i en el món professional de la interpretació, tots tenim el mateix objectiu: treballar i estimular a l'alumne en l'aprenentatge de la música, la cultura de l'esforç, la sociabilitat i el creixement personal de l'alumne.

 

 

Montse Clotet
Montse Clotet
Llenguatge musical - Piano - YMS
Margarita Cano
Margarita Cano
Llenguatge musical - Piano - YMS

Eva Boada
Llenguatge musical - Piano - YMS

Manel Cubeles
Cant Coral, Clàssic, Modern

Tito Puerta
Piano Modern

Leonardo Espejo
Guitarra Clàssica

Jordi García
Violoncel

Chimo Soriano
Llenguatge musical - Piano - YMS

Iulian Gogu
Flauta Travessera
 
Google+